Boekhouden Introductie - een bijzondere ervaring

U weet niets van boekhouden en denkt dat boekhouden moeilijk is. Maar boekhouden is zo simpel, dat ik in één training iedereen kan uitleggen wat boekhouden is. Zonder moeilijke woorden en op een inspirerende wijze.

Werkt u bij een bedrijf of instelling of heeft u zelf een bedrijf dan kunt u zich in een keer een veel beter beeld vormen over het nut van boekhouden. Ik leg u aan de hand van een simpel voorbeeld van een startend bedrijf uit dat het bij boekhouden maar om twee overzichten gaat. De balans en de verlies- en winstrekening. Daarmee kan men beoordelen hoe een bedrijf er financieel voorstaat en waar en hoe verbeteringen mogelijk zijn. 

 

Hoe werkt de training

Ik heet u welkom en iedereen stelt zich even voor. Daarna gaan wij aan de slag

Wij beginnen met een stukje theorie: wat zijn de balans en de verlies- en winstrekening. Dat klinkt ingewikkeld maar is o zo simpel. Het zijn de enige twee overzichten waar de boekhouding om draait.

Dan gaan we verder aan de hand van een voorbeeld. Wij maken een begroting voor een op te richten bedrijf en de openingsbalans. Het bedrijf gaat beginnen en er worden verliezen en winsten gemaakt, waarmee wij de verlies- en winstrekening maken. En aan het eind van het jaar maken wij opnieuw de balans op.

Vervolgens gaan wij kijken wat wij kunnen leren van de cijfers die wij hebben gemaakt over een jaar bedrijfsvoering.

De training wordt onderbroken door een korte pauze.

 

Examen

Aan het eind doen wij een korte test, die daarna wordt beoordeeld. U krijgt per e-mail bericht of u bent geslaagd of niet. Bent u geslaagd dan ontvangt u per post het certificaat Boekhouden Introductie.

 

Garantie

Slaagt u niet dan kunt u de training kosteloos opnieuw volgen.

 

Nazorg

Ik vind het belangrijk dat het certificaat zijn waarde blijft behouden. Daarom geef ik ook de nodige nazorg. Telkens als u in de praktijk ergens tegenaan loopt dat u niet goed begrijpt of als u een vraag heeft kunt u mij een mail (This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.) sturen met uw vraag en bel ik u met het juiste antwoord.

 

Wat biedt het certificaat Boekhouden Introductie

U vergroot uw carrièrekansen en u krijgt meer waarde voor het bedrijf of de instelling waarvoor u werkt. Er is altijd behoefte aan medewerkers die de boekhouding begrijpen en kunnen meepraten over de cijfers. Het certificaat Boekhouden Introductie is ook de juiste basis voor het volgen van een cursus in het gebruik van het boekhoudpakket van uw werkgever.

 

Reacties

'Ik had geen idee dat het zo simpel was'

'Hans kan het zo simpel uitleggen dat zelfs ik het snapte'.

'De meerwaarde van deze training zit er voor mij in dat ik nu kan meepraten over de cijfers'.

 

 

Locatie en tijd

Aristo
Teleportboulevard 100
1043 EJ Amsterdam
088 230 10 20

De training duurt van 14:00 uur tot 16:15 uur. De prijs is € 150,00 ex BTW.

 

Met onderstaand formulier kunt u zich opgeven voor de training Boekhouden Introductie.

Als een datum is volgeboekt verdwijnt deze automatisch uit de keuzelijst

 

Invalid Input

Gegevens van het bedrijf
Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Gegevens van de deelnemer
Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Please type your full name.

Invalid Input

Invalid Input

Invalid email address.

Invalid Input

0,00 EUR

Neem de tekens over
Refresh Invalid Input