Sleutels verloren? Geen probleem met een tag

Een tag is een sleutelhanger met een unieke code. Als sleutels worden gevonden kan Register met de code de eigenaar achterhalen en vertellen dat zijn sleutels zijn teruggevonden. Register vertelt de eigenaar wie de vinder is. De vinder heeft recht op € 15,00 vindersloon. 

 

Tag gevonden

Heeft u sleutels gevonden met een tag van Register vul dan hier uw contactgegevens in U heeft recht op € 15,00 vindersloon.
Ik heb sleutels met een tag gevonden

 

Tag bestellen

Met een tag van Register worden sleutels makkelijk teruggevonden. De tag is een kras- en slijtvaste sleutelhanger met een uniek nummer om aan uw sleutelring te bevestigen. Gevonden sleutels met een tag kan Register koppelen aan de eigenaar. U betaalt voor de tag € 6,00* en - als uw sleutels worden gevonden - aan de vinder een vindersloon van € 15,00. Na ontvangst van uw tag bevestigt u die aan uw sleutelring en registreert u de tag op uw naam.
Ik wil een tag bestellen

* Verzendkosten € 1,45.

 

Tag registreren

Na ontvangst van de tag laat u Register weten hoe met u contact kan worden opgenomen als uw sleutels zijn gevonden.
Ik wil een tag registreren

 

Mijn sleutels zijn gevonden

U krijgt bericht van Register wie uw sleutels heeft gevonden. U kunt ze zelf ophalen. U wilt niet dat iemand uw sleutels heeft en uw adres weet, dus geef nooit uw adres.

 

Proef

Wij hebben in Amsterdam op 23 plaatsen sleutels met een tag achtergelaten (dat bleek alleen op zondagmorgen ongezien te kunnen). Dezelfde dag meldden zich 18 vinders en de dag erna 4. Van één sleutelbos hebben wij niets meer gehoord.Navraag bij mensen die hun sleutels als verloren hadden gemeld op een website voor verloren en gevonden voorwerpen leerde dat nog geen tien procent hun sleutels op die manier terugvond.

Bedrijven

 

 

 

 

Veiligheid

Register verwerkt uw privégegevens veilig. Bij het invoeren van uw gegevens is de website beveiligd met een SSL-certificaat. U herkent de beveiligde overdracht van gegevens aan de groene adresbalk.

De echte beveiliging tegen hackers is een database die niet met internet is verbonden. De database is op die manier niet toegankelijk voor derden, maar alleen voor geautoriseerde medewerkers van Register. 

Register geeft nooit informatie over de eigenaar van sleutels aan een vinder.

 

 

Tag registreren

Wat is uw telefoonnummer? Wij bellen u als uw sleutels zijn gevonden.

Nummer van de tag
Invalid Input

E-mail
Invalid email address.

Telefoon
Invalid Input

Neem de tekens over(*)
Neem de tekens over
Refresh Invalid Input