Boekhouden Introductie - een bijzondere ervaring

U weet niets van boekhouden en denkt dat boekhouden moeilijk is. Maar boekhouden is zo simpel, dat ik in één training iedereen kan uitleggen wat boekhouden is. Zonder moeilijke woorden en op een inspirerende wijze.

Werkt u bij een bedrijf of instelling of heeft u zelf een bedrijf dan kunt u zich in een keer een veel beter beeld vormen over het nut van boekhouden. Ik leg u aan de hand van een simpel voorbeeld van een startend bedrijf uit dat het bij boekhouden maar om twee overzichten gaat. De balans en de verlies- en winstrekening. Daarmee kan men beoordelen hoe een bedrijf er financieel voorstaat en waar en hoe verbeteringen mogelijk zijn. 

 

Hoe werkt de training

Ik heet u welkom en iedereen stelt zich even voor. Daarna gaan wij aan de slag

Wij beginnen met een stukje theorie: wat zijn de balans en de verlies- en winstrekening. Dat klinkt ingewikkeld maar is o zo simpel. Het zijn de enige twee overzichten waar de boekhouding om draait.

Dan gaan we verder aan de hand van een voorbeeld. Wij maken een begroting voor een op te richten bedrijf en de openingsbalans. Het bedrijf gaat beginnen en er worden verliezen en winsten gemaakt, waarmee wij de verlies- en winstrekening maken. En aan het eind van het jaar maken wij opnieuw de balans op.

Vervolgens gaan wij kijken wat wij kunnen leren van de cijfers die wij hebben gemaakt over een jaar bedrijfsvoering.

De training wordt onderbroken door een korte pauze.

 

Examen

Aan het eind doen wij een korte test, die daarna wordt beoordeeld. U krijgt per e-mail bericht of u bent geslaagd of niet. Bent u geslaagd dan ontvangt u per post het certificaat Boekhouden Introductie.

 

Garantie

Slaagt u niet dan kunt u de training kosteloos opnieuw volgen.

 

Nazorg

Ik vind het belangrijk dat het certificaat zijn waarde blijft behouden. Daarom geef ik ook de nodige nazorg. Telkens als u in de praktijk ergens tegenaan loopt dat u niet goed begrijpt of als u een vraag heeft kunt u mij een mail (This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.) sturen met uw vraag en bel ik u met het juiste antwoord.

 

Wat biedt het certificaat Boekhouden Introductie

U vergroot uw carrièrekansen en u krijgt meer waarde voor het bedrijf of de instelling waarvoor u werkt. Er is altijd behoefte aan medewerkers die de boekhouding begrijpen en kunnen meepraten over de cijfers. Het certificaat Boekhouden Introductie is ook de juiste basis voor het volgen van een cursus in het gebruik van het boekhoudpakket van uw werkgever.

 

Reacties

'Ik had geen idee dat het zo simpel was'

'Hans kan het zo simpel uitleggen dat zelfs ik het snapte'.

'De meerwaarde van deze training zit er voor mij in dat ik nu kan meepraten over de cijfers'.

 

 

Locatie en tijd

Aristo
Teleportboulevard 100
1043 EJ Amsterdam
088 230 10 20

De training duurt van 14:00 uur tot 16:15 uur. De prijs is € 150,00 ex BTW.

 

Met onderstaand formulier kunt u zich opgeven voor de training Boekhouden Introductie.

Als een datum is volgeboekt verdwijnt deze automatisch uit de keuzelijst

 

Invalid Input

Gegevens van het bedrijf
Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Gegevens van de deelnemer
Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Please type your full name.

Invalid Input

Invalid Input

Invalid email address.

Invalid Input

0,00 EUR

Neem de tekens over
Refresh Invalid Input

 

 

 

 

 

AVG compliant

Bij het bestellen van een safetykit geeft u toestemming tot het vastleggen van uw naam en adres. Uw e-mail hebben wij nodig om u te identificeren. Uw telefoonnummer is handig om u snel te informeren als een van uw eigendommen wordt aangetroffen, maar hoeft u niet in te voeren, u ontvangt dan alleen bericht per e-mail.

U kunt uw gegevens altijd wijzigen en op elk moment kunt u uw aansluiting beëindigen, waarna al uw gegevens worden verwijderd.

Register zal uw gegevens nooit aan derden ter beschikking stellen of ter inzage geven.

Uw naam en adres worden gescheiden opgeslagen in een databank die niet met internet is verbonden.

 

 

 

 

Anti-inbraak deurschild € 7,95 

De safetykit bestaat uit een aantal tags en een waarschuwing. U ontvangt de safetykit per post. Bevestig de tags aan uw eigendommen en laat Register weten welke tags van u zijn.

1) Bestel uw safteykit

U krijgt een Registeraccount, ontvangt uw relatienummer, een waarschuwing en de safetytags per post.

 

2) Bevestig de safetytags aan uw eigendommen

Afblijven

De tags zijn van flexibele kunststof met een ingegraveerd uniek nummer. De speciale 3M lijm maakt het vrijwel onmogelijk de tag te verwijderen. Dat kan alleen met gereedschap en laat sporen achter op het object. Plaats de tag in het zicht. Dus niet op de achterkant of de onderkant, maar bovenop of aan de voorkant.

  • Voor computers, tablets en laptops is bovenop de beste plek.
  • Bij een mobiele telefoon plakt u de tag aan de achterzijde om geen sensors en lenzen te bedekken.
  • Op een fiets plakt u de tag 30 centimeter onder het zadel.
  • Aan een sleutelbos plakt u de tag op een sleutelhanger. De vinder kan zich melden voor € 15 vindersloon. Zo komen uw sleutels bij verlies weer terug.

 

3) Registreer uw eigendommen

Voer de nummers van de tags in die u gebruikt zodat aan de hand van het nummer op de tag iedereen kan zien of een object is 'Vermist'. Dat kan zijn door verlies, inbraak, insluiping of diefstal. Zodra u iets mist vinkt u achter de betreffende tag 'Vermist' aan. Doe dat direct. Beter te vroeg dan te laat. Mocht u het object weer vinden dan zet u 'Vermist' achter de tag gewoon weer uit.

 

4) Bevestig de waarschuwing

Bevestig het waarschuwing aan de deur of deurpost, goed in het zicht. Dat is de belangrijkste preventiemaatregel tegen inbrekers.

 

 Doorlopen

 

 

Bestellen

 

 

 

 

Het beste boekhoudpakket voor kleine bedrijven kost slechts 99 euro per jaar

i-Kas is speciaal voor kleine bedrijven gemaakt en werkt vanuit uw perspectief. Niet boeken en tegenboeken en geen vragen over debet en credit. U voert mutaties in en de software maakt er boekingen van.

U kiest welke mutatie u wilt invoeren: de ontvangst van een factuur of de betaling ervan, of het verzenden van een factuur en de betaling ervan.

 

 

 

U beantwoordt de vragen en i-Kas doet de rest. Er kan niets fout gaan. Hieronder ziet u welke boekingen de software ervan maakt.

 

 

 

Na het invoeren van de mutaties heeft i-Kas alle overzichten van uw boekhouding klaargemaakt. U bekijkt een overzicht en weet hoe u ervoor staat.

Het boekhoudpakket staat op uw eigen computer. Dat is wel zo veilig en uw leverancier kan niet meekijken in uw boekhouding zoals bij online pakketten.

Meld u aan voor uw abonnement op i-Kas.

 

 

 

i-Kas | Jozef Israëlskade 398 | 1074 SR Amsterdam | 020 - 6760948   AVG | Veilgheid | This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. | Facebook

 

 

 

 

 

 

Ja, ik wil met i-Kas mijn boekhouding bijhouden

i-Kas komt op uw eigen computer te staan. Wel zo veilig en de leverancier kan niet meekijken in uw boekhouding.

Mocht u problemen hebben met de installatie download dan eerst TeamViewer, daarmee kunnen wij uw scherm overnemen en kunt u meekijken. Ook als u later vragen heeft over het gebruik van i-Kas kan het handig zijn als wij met u kunnen meekijken wanneer u uw vraag voorlegt.

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Please type your full name.

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid email address.

Invalid Input

0,00 EUR

Neem de tekens over
Refresh Invalid Input