Heb ik recht op € 15,00 vindersloon?

 

 

Uw sleutels terugvinden met een code

Afdelingen gevonden voorwerpen worden overspoeld met gevonden sleutels waarvan de eigenaar niet is te achterhalen. Met een code aan de sleutels kan Register zien wie de eigenaar is en zorgen dat hij of zij de sleutels snel terugkrijgt. Vraag een code aan en bevestig deze met een sleutelhanger aan uw sleutels voor € 4,95 per jaar. Gebruik de code voor alle sleutels en sleutelbossen, waarvan u de contactpersoon bent.

 

Tekst op sleutelhanger

Ja, ik bescherm mijn sleutels voor € 4,95 p.j.

 

Maak van een sleutelhanger een codehanger

Neem een kleine plastic sleutelhanger (55 mm bij 20 mm - verkrijgbaar bij de sleutelmaker, de schoenmaker, de fietsenwinkel en in de bouwmarkt en op internet). Verwijder de ring en schuif met uw duim het doorzichtige plastic en het papiertje uit de sleutelhanger. Let op waar u het stukje plastic legt, je ziet het niet makkelijk liggen. Print de pagina met uw code en knip een code uit. Schuif die in de sleutelhanger en schuif het plastic er overheen. Bevestig de sleutelhanger aan een sleutel of sleutelbos en uw sleutels hebben een code waarmee zij bij verlies snel terug komen.

Als uw sleutels zijn gevonden bellen wij u op. U kiest of u zelf contact opneemt met de vinder (en de sleutels gaat ophalen) of dat u Register de sleutels bij u laat bezorgen. Geef nooit uw adres aan een vinder: u wilt niet dat iemand uw sleutels én uw adres heeft. Laat de sleutels eventueel door de vinder naar een ander adres sturen.

 

  • Van de sleutels zonder codehanger komt 11% (onderzoek) terug.
  • Van de sleutels met codehanger kwam tot op heden 91% terug.

 

 

Veiligheid

U kunt het hele proces anoniem blijven. Dataverkeer met de website is beveiligd en de database is niet verbonden met het internet en kan dus niet gehackt worden.

 

 

 

Register.nl  |  Jozef Israëlskade 398  |  1074 SR Amsterdam  |  020 - 6760948  |  Ik ben mijn sleutels kwijt Mijn sleutels zijn gevonden

 

 

 

 

De beste bescherming tegen diefstal is preventie - wees dieven een stap voor

Registreer uw eigendommen en voorzie ze van een tag en laat met een deursticker zien dat uw bezittingen zijn geregistreerd. Dieven en helers slaan geregistreerde goederen graag over. Iedereen kan hier checken of spullen worden vermist. De tag die u op een object plakt is voorzien van speciale lijm die alleen te verwijderen met gereedschap en dat laat sporen achter. Het object raakt daardoor beschadigd en wordt minder waard, maar de beschadiging laat ook zien dat er met een eigendom is geknoeid.

1) Sluit u aan bij Register

2) Bevestig tags aan uw eigendommen

3) Registreer uw eigendommen

4) Bevestig de deursticker

 

 

 

                                   

Tag voor op eigendom                                                                    Deursticker       

 

 1) Geregistreerde goederen zijn minder gewild bij criminelen. Kopers kunnen op Register.nl controleren of een object staat geregistreerd als vermist.

 2) De sticker met de R waarschuwt dat in uw huis de spullen zijn geregistreerd.

 3) Jaarlijks ontvangt u een taxatierapport van uw bezittingen. Met van elk object de nieuwwaarde, de afschrijvingen, de actuele waarde en de restwaarde, en de foto's.

 4) Bij verlies of diefstal ontvangt u een rapport met de gegevens van de objecten. Zowel op papier als in bestandsvorm. Dat is voor de politie sneller en er worden geen fouten gemaakt bij het overnemen van de informatie.

 5) Voor de verzekering krijgt u bij verlies of diefstal een rapport met de gegevens van de objecten plus een actuele waardetaxatie.

 

Veiligheid

De veiligheid van de data is van het grootste belang.

De verbinding met de website is beveiligd met een SSL-certificaat zoals u dat kent van internetbankieren, herkenbaar aan het groen in de adresbalk.

De opslag van de data is beveiligd door een extreme maatregel: de databank is niet met het internet verbonden. Daarmee zijn hackers kansloos. Het gevolg van die beslissing is wel dat de databank niet online is te raadplegen. Meldingen worden door medewerkers van Register persoonlijk verwerkt. Er is één uitzondering: door het invoeren van de code op een object of de kenmerken van een object ziet een bezoeker of iets wordt 'Vermist', zodat iemand zich niet schuldig hoeft te maken aan heling. 

De contactgegevens van de eigenaren staan in een andere (niet met internet verbonden) databank dan de geregistreerde eigendommen.

 

 

 

 

 

Diefstalpreventie door het registreren van bezittingen

Dieven en helers slaan geregistreerde goederen graag over. Te gevaarlijk als iemand controleert of deze van diefstal afkomstig zijn.Registreer uw bezittingen daarom nu. U ontvangt een deursticker om aan te geven dat uw spullen staan geregistreerd.

Deursticker 46 mm x 54 mm

U kiest voor welk aantal objecten u een aansluiting wilt. U kunt uw keuze altijd wijzigen.

  • Het eerste jaar € 25,00 voor 15 objecten.
  • Het eerste jaar € 35,00 voor 25 objecten.
  • Het eerste jaar € 45,00 voor 50 objecten.
  • Het eerste jaar € 80,00 voor 100 objecten.

Daarna betaalt u € 0,90 per geregistreerd object per jaar.

  • Uw gegevens worden verzonden langs een met een SSL-certificaat beveiligde verbinding, zoals u die kent van internetbankieren en herkent aan de groene adresbalk.
  • Uw gegevens worden opgeslagen in een databank die niet online is te raadplegen omdat deze niet met internet is verbonden.
  • De databank met uw gegevens is niet verbonden met de databank (op een andere computer) met de informatie over de objecten.

 

Naam
Please type your full name.

Adres
Invalid Input

Postcode en plaats
Invalid Input

Telefoon
Invalid Input

E-mail
Invalid email address.

Aansluiting(*)
Invalid Input

Totaal
0,00 EUR

Neem de tekens over(*)
Neem de tekens over
Refresh Invalid Input

 

 

 

 

Registreer uw bezittingen

Dat vinden criminelen niet leuk. Inbrekers en helers vinden geregistreerde goederen te heet. Na de registratie van uw goederen ontvangt u een deursticker om aan te geven dat men uw deur beter voorbij kan gaan.

Registratie

Code van Register
Invalid Input

Object
Invalid Input

Merk
Invalid Input

Type
Invalid Input

Model
Invalid Input

Kleur
Invalid Input

Uitvoering
Invalid Input

Aanschafdatum

Invalid Input

Prijs
Invalid Input

Serienummer
Invalid Input

Bijzonderheden
Invalid Input

Aankoopbewijs
Invalid Input

Garantiebewijs
Invalid Input

Neem de tekens over(*)
Neem de tekens over
Refresh Invalid Input