Wilt u dat inbrekers uw deur overslaan?
Sluit u aan bij Register en neem even de tijd om uw waardevolle bezittingen te registreren . U ontvangt een deurschild met de waarschuwing dat u bent aangesloten bij Register. Inbrekers slaan die deuren liever over omdat zij hun buit een stuk lastiger kwijt kunnen en het risico lopen dat iemand aangeboden goederen checkt op Register en ziet dat die zijn gestolen. Jaarlijks wordt in 4,8% van de woningen ingebroken. Van de woningen met een deurschild is tot nu toe in slechts 0,2% ingebroken. Zonder schild is de kans op een inbraak 24 maal hoger.

 

Preventief registreren

De politie houdt bij welke zaken zijn gestolen. Register registreert preventief om te voorkomen dat uw bezittingen worden gestolen. Inbrekers die zien dat uw waardevolle spullen zijn geregistreerd weten dat zij teveel risico lopen als zij hun buit willen verkopen en lopen uw deur liever voorbij. Registreren.

 

Aansluiting Register

Aansluiting bij Register kost € 14,95 voor vijf jaar, daarna kunt u uw aansluiting verlengen voor € 2,99 per jaar. Met het anti-inbraak deurschild geeft u aan dat u bent aangesloten bij Register. Een effectieve bescherming voor u en uw gezin. Aanvraag aansluiting Register.

 

Deurschild 53 mm x 76 mm

 

Register checken

Check het register om te zien of de aanbieder van een object de rechtmatige eigenaar is. Check Register

 

Register.nl | Jozef Israëlskade 398 | 1074 SR Amsterdam | 020 - 6760948   AVG | Veilgheid | This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.