Veel gestelde vragen

 

1 - Consumenten

Register doet alleen zaken met zakelijke debiteuren, bedrijven dus.

2 - AVG

Register houdt zich aan alle wettelijke vereisten en voldoet aan de voorwaarden van de figerende autoriteiten.

3 - Schandpaal

Register is geen digitale schandpaal. Register bouwt dossiers op en registreert sommige debiteuren als wanbetaler. Dat zijn interne gegevens, die met niemand buiten het bedrijf worden gedeeld.

Alleen als een debiteur bij meerdere schuldeisers in gebreke blijft worden de schuldeisers - met wederzijds goedvinden - met elkaar in contact gebracht.

4 - Betwisting

Debiteuren die een vordering betwisten worden niet geregistreerd als wanbetaler.

5 - Aanmelden

U kunt als ondernemer kosteloos open posten aanmelden bij Register. Als aan alle voorwaarden is voldaan kan een debiteur als wanbetaler worden geregistreerd.

6 - Welke posten

Een rechtszaak is kostbaar, kost veel tijd en eindigt soms anders dan u verwacht. Register kost u niets, kost u verder geen tijd en scoort een hoog succespercentage.

7 - Registreren

Een debiteur kan alleen na onderzoek door Register worden geregistreerd als wanbetaler. Als een schuldeiser dat te ver vindt gaan wordt de debiteur niet geregistreerd als wanbetaler. Register laat de debiteur dan weten dat u ervoor heeft gekozen om hem niet te laten registreren.

8 - Veiligheid

Register gebruikt de ultieme remedie tegen online hackers: de dossiers staan op een computer die niet met internet is verbonden.

9 - Onderzoek

Om een bedrijf te mogen registreren als wanbetaler moet Register een eigen dossier maken. En tijdens het onderzoek belt Register de debiteur en daar komen opvallend veel betalingen uit voort.

 

Na registratie als wanbetaler is de zaak nog niet klaar. Register gaat op zoek naar een tweede schuldeiser voor dezelfde debiteur om een faillissementsaanvraag mogelijk te maken.

 

Heeft u een andere vraag stuur die dan per e-mail naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. U krijgt snel antwoord.